Χειροποίητες Ξύλινες Παλαιωμένες Εικόνες

 ...χρήσιμες πληροφορίες!!

Πως φτιάχνουμε μια εικόνα.

Όλες οι εικόνες που δημιουργούνται  στο εργαστήρι του  Γρηγορίου είναι   αντίγραφα βυζαντινών εικόνων και σε συνδυασμό  με τεχνοτροπία  παλαίωσης  σε χρώματα και ξύλο, οι εικόνες δείχνουν ότι είναι αρκετά παλιές.

Στο τελικό στάδιο η εικόνα, επαλείφεται με ειδικό βερνίκι και κερί μέλισσας για αντοχή στο χρόνο και αρωματικό έλαιο (μύρο) και  η εικόνα αποκτά μια  ξεχωριστή ευωδία. Δείτε περισσότερα..

 

 …χρήσιμες πληροφορίες!! 

Για την δημιουργία των εικόνων δεν χρησιμοποιούμε  ποτέ  τεχνητά ξύλα τύπου  MDF, Κόντρα Πλακέ η Νοβοπάν  και επίσης ποτέ δεν επικολλούμε  εικόνες που είναι σε χαρτί, η  καμβά, πάνω στο ξύλο.

 

 …χρήσιμες πληροφορίες!!

Τα περισσότερα  ξύλα που χρησιμοποιούμε  είναι ελάτης, πεύκου, ελιάς και διάφορα αλλά από κορμούς παλιών  δένδρων. Τα ξύλα  ελιάς είναι από κορμούς και   σε ακανόνιστο σχήμα. Ο καθαρισμός του παλιού  ξύλου γίνετε με πολύ προσοχή, χωρίς να  αφαιρεθούν τα σημάδια του χρόνου και χωρίς να αλλάξει το φυσικό  του σχήμα. Για αυτό κάθε εικόνα  είναι έργο μοναδικό που πολύ δύσκολα θα δημιουργηθεί ξανά το ίδιο .

 …χρήσιμες πληροφορίες!!

Εγγύηση και Επιστροφές.

Όλες οι εικόνες έχουν εγγύηση για μια ολόκληρη ζωή ενώ στην πίσω πλευρά  υπάρχει πιστοποιητικό  χειροποίητης δημιουργίας  σφραγισμένο με βουλοκέρι. 

Αν επίσης, για οποιοδήποτε λόγο,  η εικόνα που παραλάβατε  δεν σας αρέσει,  μπορείτε να την επιστρέψετε  με δικά μας έξοδα και να πάρετε τα χρήματα σας πίσω. .Δείτε περισσότερα