» » Εικόνες σε ξύλο κορμού ελιάς

Εικόνες σε ξύλο κορμού ελιάς

Δημοσιεύτηκε στο: Τα Νεα μας 0

Χειροποίητες  εικόνες φτιαγμένες  σε κομμάτια ξύλου από κορμού ελιάς

Παναγία η Βρεφοκρατούσα

Νέα χειροποίητα υπέροχα δημιουργήματα από ξύλο ελιάς προστέθηκαν στο  e-shop.

Τα ξύλα που χρησιμοποιούμε για την δημιουργία των εικόνων, είναι από ακανόνιστα  κομμάτια ξύλου που προέρχονται από  κορμό  ελιάς , και όλα λαξευμένα στο χέρι,  με αποτέλεσμα να υπάρχουν κάποιες διαφορές από εικόνα σε εικόνα   σε σχήμα και διαστάσεις, με αποτέλεσμα κάθε εικόνα να είναι έργο μοναδικό.

Κορμός ελιας

Επίσης  η διαθεσιμότητα και ο χρόνος αποστολής μπορεί να διαφέρει, από παραγγελία σε παραγγελία. Συνήθως παραγγελία εκτελείτε  μέσα σε 1 το πολύ σε  2 εβδομάδες. Θα σας ενημερώσουμε όταν λάβουμε την παραγγελία για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι εκτός από ξύλο ελιάς χρησιμοποιούμε  και άλλα είδη ξύλου, όπως πεύκο, οξιά,  καρυδιά  κλπ, άλλα και από παλιούς  κορμούς δένδρων που βρίσκουμε στη φύση.   Ο καθαρισμός του παλιού ξύλου γίνετε με πολύ προσοχή, προσπαθώντας να μην αφαιρεθούν τα σημάδια που έχει αφήσει ο χρόνος, αλλά ούτε να αλλάξει πολύ το φυσικό σχήμα του ξύλου.  Για αυτό κάθε εικόνα  είναι έργο μοναδικό και πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί ξανά το ίδιο.

Ως αναφορά την αντοχή της Αγιογραφίας στο χρόνο ,  μπορούμε να δώσουμε εγγύηση για μια ολόκληρη ζωή.

Μπορούμε επίσης εκτός από ξύλο να δημιουργήσουμε εικόνα πάνω σε πέτρα η και  σίδερο.

Όλες οι  εικόνες που δημιουργούμε στο εργαστήρι μας  είναι κομμάτια φτιαγμένα στο χέρι,με κέφι και μεράκι και δεν θα τα  βρείτε σε καταστήματα (ίσως σε κάποια επιλεγμένα μόνο).  Διατίθεται αποκλειστικά από εμάς σε  εσάς,  μέσω  e shop.

Μην ξεχνάτε επίσης ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε όποια εικόνα  Άγιου,   Χριστού,   Παναγίας,  που εσείς επιθυμείτε και σε οποιαδήποτε διάσταση.

 

Δείτε περισσότερα σχεδία στο E-shop
Follow Γρηγόριος Θεολόγος:
Χειροποίητες Ξύλινες Βυζαντινές Εικόνες!

Πείτε μας την γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.