ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΛΛΑΓΕΣ

Επιστροφές και Αλλαγές Προϊόντων.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε επειδή δεν είστε ευχαριστημένοι ή δεν σας ικανοποιούν πλήρως, έχετε δικαίωμα να το κάνετε  εντός 4 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας. 

Πρέπει επίσης να μας στείλετε και ένα τραπεζικό  λογαριασμό όπου  θα σας επιστραφούν τα χρήματα, μέσα σε δέκα ήμερες από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων  από εμάς και εφόσον τα προιοντα είναι στην αρχική του κατάσταση και χωρίς φθορές.

Η επιστροφή των  χρημάτων γίνεται πάντα με βάση την καθαρή άξια των προϊόντων (δεν υπολογίζονται τα μεταφορικά). Αν για παράδειγμα αγοράσετε ένα προϊόν με άξια 50€ και έχετε πληρώσει και άλλα 9€ για άλλα έξοδα (μεταφορικά)  θα πάρετε πίσω την αρχική άξια του προϊόντος, δηλαδή 50€.   Επίσης πιθανοί φόροι, η κρατήσεις προμήθειας της τράπεζας, θα επιβαρύνουν εσάς.

Επιστροφές εντός Ελλαδος γίνονται με δικιά μας Courier και  έξοδα. Έξοδα επιστροφής εκτός Ελλαδος  (Κύπρο και Ευρωπαϊκές χώρες) επιβαρύνουν τον πελάτη.

Τα προϊόντα   πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε, και χωρίς φθορές.

Δεν επιστρέφονται  εικόνες  και  άλλα προϊόντα που έχει γίνει ειδική παραγγελία με όνομα η  ως αναφορά το σχέδιο,  μέγεθος,  χρώμα,  ξύλο κλπ

Δεν επιστρέφονται  κομποσκοίνια, φυλαχτά, λιβάνια, καρβουνάκια, κεριά.

Δεν επιστρέφονται επίσης είδη σε υγρή η σε κρεμώδες μορφή,  όπως σαπούνια,  αλοιφές, κηραλοιφές,  αρώματα,  λάδια, και αρωματικά λάδια (Μύρο).

 

Follow Γρηγόριος Θεολόγος:
Χειροποίητες Ξύλινες Βυζαντινές Εικόνες!

Πείτε μας την γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.