Δώρο 15Αυγούστου
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ » Τα Νεα μας » Ιδέες και Προτάσεις » ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

 

ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Χειροποίητες ξύλινες εικόνες σε συσκευασία Δώρου.

Αυτόν τον Αύγουστο, κάντε ένα ξεχωριστό δώρο στο εαυτό σας η σε ένα σας αγαπημένο πρόσωπο, δίνοντας  συγχρόνως και μια μικρή ανακούφιση  στο πόνο των πληγέντων από τις πυρκαγιές.

Μαζί με την όμορφη και ξεχωριστή εικόνα,  παίρνετε επίσης  και δυο όμορφα δωράκια.  Ένα χειροποίητο  πλεκτό βραχιόλι φυλαχτό και ένα μπρελόκ  για τα κλειδιά σας με την εικόνα που θα έχετε επιλέξει.

Η κάθε Εικόνα δημιουργείται  εξ ολοκλήρου στο χέρι ένα, ένα κομμάτι  με αποτέλεσμα να υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές από την εικόνα , (δείγμα)  που σας παρουσιάζουμε.

Η κάθε εικόνα επίσης, επαλείφεται με βερνίκι από κερί μέλισσας  για αντοχή στο χρόνο και αρωματικό έλαιο (μύρο)  και  η εικόνα αποκτά  ξεχωριστή ευωδία.

Όλες οι εικόνες έχουν εγγύηση για μια ολόκληρη ζωή ενώ στην πίσω πλευρά  υπάρχει  πιστοποιητικό χειροποίητης δημιουργίας  σφραγισμένο με βουλοκέρι.

Από τις πωλησεις των εικόνων που θα γίνουν μέχρι και 15 Αύγουστου του 2018,  ένα μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση των πληγέντων από τις πρόσφατες  πυρκαγιές

Ένα όμορφο δώρο και μια σημαντική  βοήθεια για τους συνανθρώπους μας!

Την εικόνα μπορούμε να την στείλουμε σε εσάς, η σε  όποια διεύθυνση μας υποδείξετε, συσκευασμένη σε  κουτί πολυτελείας  τυλιγμένο με κορδέλα (συσκευασία δώρου). Μαζί με την εικόνα παίρνετε επίσης  και δυο όμορφα δωράκια.  Ένα χειροποίητο  πλεκτό βραχιόλι φυλαχτό και ένα μπρελόκ  για τα κλειδιά σας με την εικόνα της Πανάγιας.

Δώρο βραχιολακι φυλαχτο και μρελοκΗ προσφορά  της συσκευασίας δώρου, βραχιόλι και μπρελόκ ισχύει μέχρι τέλος Αύγουστου του 2018 η νωρίτερα αν εξαντληθούν τα αποθέματα

Δείτε τις εικόνες που έχουμε ετοιμάσει για σας! 

 

 

Follow Γρηγόριος Θεολόγος:
Χειροποίητες Ξύλινες Βυζαντινές Εικόνες!

Πείτε μας την γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.