Χειροποίητες  Ξύλινες Βυζαντινές Εικόνες 

 Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα, Βυζαντινές Αγιογραφίες.

 

Όλες οι εικόνες που δημιουργούνται  στο εργαστήρι του  Γρηγορίου του  Θεολόγου,  είναι   αντίγραφα βυζαντινών εικόνων  και  με τεχνοτροπία  παλαίωσης σε χρώματα  και ξύλο, οι εικόνες δείχνουν να είναι αρκετά παλιές.

Η κάθε εικόνα επίσης, επαλείφεται με βερνίκι από κερί μέλισσας, για αντοχή στο χρόνο και αρωματικό έλαιο (μύρο) και  η εικόνα αποκτά  ξεχωριστή ευωδία.

Όλες οι εικόνες έχουν εγγύηση για μια ολόκληρη ζωή ενώ στην πίσω πλευρά  υπάρχει πιστοποιητικό  χειροποίητης δημιουργίας  σφραγισμένο με βουλοκέρι. 

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα σε εικόνες που προορίζονται για εκκλησία (δωρεές), να φαίνεται το όνομα του δωρητή, διακριτικά κάπου στην εικόνα.  

Για την δημιουργία των εικόνων δεν χρησιμοποιούμε  ποτέ  τεχνητά ξύλα τύπου  MDF η Κόντρα πλακέ και επίσης ποτέ δεν επικολλούμε  εικόνες που είναι σε χαρτί, πάνω στο ξύλο.

 Τα περισσότερα  ξύλα που χρησιμοποιούμε  είναι ξύλα Ελάτης, Πεύκου, Φλαμουριά, Ελιάς και διάφορα άλλα από κορμούς παλιών δέντρων. Ο καθαρισμός του παλιού  ξύλου γίνετε με πολύ προσοχή, χωρίς να  αφαιρεθούν τα σημάδια του χρόνου, και χωρίς να αλλάξει το φυσικό  του σχήμα. Για αυτό κάθε εικόνα  είναι έργο μοναδικό που πολύ δύσκολα θα δημιουργηθεί ξανά το ίδιο.

Σε συνεργασία επίσης με επιλεγμένους κατασκευαστές, σας προσφέρουμε  μοναδικά  μπρούτζινα και επίχρυσα  αντικείμενα  στις καλύτερες τιμές τής αγοράς.   

Χειροποίητες Ξύλινες Εικόνες

 

Χειροποίητα Βραχιόλια  & Κομποσκοίνια.

 

 

ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!

ΕΙΚΟΝΕΣ (ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ)
| |

ΕΙΚΟΝΕΣ  (ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ) Θέλουμε να ενημερώσουμε τους αγαπητούς μας πελάτες,  ότι υπάρχει η δυνατότητα  στις εικόνες  που είναι για εκκλησίες (Δωρεές) να γράψουμε πάνω στη εικόνα  το όνομα του δωρητή, η οποιο  άλλο... Διαβάστε περισσότερα..

ΜΙΚΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
| |

Μικρές  οικονομικές ξύλινες εικόνες. Μια νέα κατηγορία προϊόντων προστέθηκε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, με μικρές οικονομικές  ξύλινες εικόνες. Σε αυτήν την κατηγορία μπορείτε βρείτε και να παραγγείλετε διάφορες εικόνες Χριστού, Παναγίας και Αγίων... Διαβάστε περισσότερα..

ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
| |

  ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Χειροποίητες ξύλινες εικόνες σε συσκευασία Δώρου. Αυτόν τον Αύγουστο, κάντε ένα ξεχωριστό δώρο στο εαυτό σας η σε ένα σας αγαπημένο πρόσωπο, δίνοντας  συγχρόνως και μια μικρή ανακούφιση  στο πόνο... Διαβάστε περισσότερα..

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ.
| |

Ενίσχυση πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές. Το εργαστήρι Βυζαντινές Αγιογραφίες ενημερώνει οτι από τις πωλήσεις των εικόνων που θα γίνουν μέχρι και 15 Αύγουστου  του 2018,  ένα μέρος των εσόδων θα διατεθεί για... Διαβάστε περισσότερα..

Αρέσει σε %d bloggers: